books1
Εάν έχεις βιβλία που δεν χρειάζεσαι πια και αγαπάς τα ζώα, τα θέλουμε για καλό σκοπό!

Για πληροφορίες 99769011

(Τα βιβλία θα πωληθούν για οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για το χώρο και την ημερομηνία της εκδήλωσης.)

If you have any books that you no longer need and you love animals, we need them for a good cause!

For info 99769011

(Books will be sold for the organization's financial aid. An update will follow on the place and date of the event.)

 

basicpetshop19

18 Απριλίου 2015- 10:00 - 16:00

Το P.A.W.S. σε συνεργασία με το Love Birds Pet Shop στην Αγλαντζιά, διοργανώνει Μέρα Υιοθεσίας το Σάββατο 18 Απριλίου! Αν αγαπάτε τα ζώα και ψάχνετε για το κατοικίδιο που θα σας κλέψει την καρδιά, ελάτε να γνωρίσετε τα ζωάκια του συνδέσμου και να υιοθετήσετε τον παντοτινό σας φίλο! Στο χώρο θα υπάρχουν και προϊόντα του P.A.W.S. προς πώληση, όλα τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τη φροντίδα των ζώων που βρίσκονται υπό την προστασία του P.A.W.S.

**20% έκπτωση διάρκειας 1 έτους σε είδη του Petshop**

**Κουταβάκια και ενήλικοι σκύλοι για υιοθεσία**

**Γατάκια για υιοθεσία**

**Προϊόντα προς πώληση**

**Εγγραφές μελών και υποστηρικτών**

Το P.A.W.S. θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Arabica Coffee House για την υποστήριξή του!

 

18 April 2015- 10:00 - 16:00

P.A.W.S. in cooperation with the Love Birds Pet Shop in Aglantzia, organizes an adoption day on the 18th of April! If you love animals and you are looking for a pet that will steal your heart, join us to meet our animals and adopt your forever friend! There will also be P.A.W.S. products for sale, from which all profits go towards the care of the animals that are under the protection of P.A.W.S.

**20% discount for 1 year on Petshop items**

**Puppies and adult dogs for adoption**

**Kittens and cats for adoption**

**Products for sale**

**Members subscriptions**

P.A.W.S. would like to thank Arabica Coffee House for its support!

adoptiondaylim0

7 Μαρτίου 2015- 09:00 - 16:00

Το P.A.W.S. σε συνεργασία με την Bluecross Veterinary Clinic (Λεμεσός) διοργανώνει Μέρα Υιοθεσίας το Σάββατο 7 Μαρτίου! Αν αγαπάτε τα ζώα και ψάχνετε για το κατοικίδιο που θα σας κλέψει την καρδιά, ελάτε να γνωρίσετε τα ζωάκια του συνδέσμου και να υιοθετήσετε τον παντοτινό σας φίλο! Στο χώρο θα υπάρχουν και προϊόντα του P.A.W.S. προς πώληση, όλα τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τη φροντίδα των ζώων που βρίσκονται υπό την προστασία του P.A.W.S. Σε συνεργασία με το P.A.W.S. η κλινική για εκείνη τη μέρα θα βάζει microchip στο κατοικίδιο σας με μόλις 20 ευρώ.

**Κουταβάκια και ενήλικοι σκύλοι για υιοθεσία**

**Γατάκια για υιοθεσία**

**Προϊόντα προς πώληση**

**Εγγραφές μελών και υποστηρικτών**

Το P.A.W.S. θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Arabica Coffee House για την υποστήριξή του!

 

7 March 2015- 09:00 - 16:00

P.A.W.S. in cooperation with the Bluecross Veterinary Clinic (Limassol), organizes an adoption day on the 7th of March! If you love animals and you are looking for a pet that will steal your heart, join us to meet our animals and adopt your forever friend! There will also be P.A.W.S. products for sale, from which all profits go towards the care of the animals that are under the protection of P.A.W.S. In cooperation the clinic will offer microchips for you own pet at the price of 20 euro.

**Puppies and adult dogs for adoption**

**Kittens and cats for adoption**

**Products for sale**

**Members subscriptions**

P.A.W.S. would like to thank Arabica Coffee House for its support!

10471330 887342584638696 3274394290289689441 o

This year on the World Stray Animal day (4th April) P.A.W.S.' volunteers are becoming a legion for a good cause! Seven P.A.W.S.' volunteers are taking part to the super popular Legion Run challenge, attended by more than 5000 people! Legion Run is a 5k obstacle run with at least 15 world class obstacles. This means that our volunteers Nemos Erotokritou, Rafaella Kyriakou, Athina Ieridou, Avgi Lilli, Evagoras Xydas, Aikaterini Mouzouri and Giota Anastasiou will literary pass through fire, ice, mud and barbed wire promoting the animal welfare cause! Any amount is important – the more money we manage to collect the bigger the challenge! All supporters will be mentioned in our facebook page and site www.pawscy.com, and if someone donates over 50 euros will also be mentioned on our specially printed t-shirt! Join us and become a legion too!

****SUPPORT US: http://www.youcaring.com/nonprofits/we-legion-run-for-paws-/302645****

adoptionday

6 Δεκεμβρίου 2014 - 10:00 - 17:00

Το P.A.W.S. σε συνεργασία με το Arabica Coffee House, Λευκωσίας (Περικλέους 62, Στρόβολος) διοργανώνει μέρα υιοθεσίας.

Ελάτε να πάρετε τον καφέ σας και να γνωρίσετε τα ζωάκια του συνδέσμου και να υιοθετήσετε τον παντοτινό σας φίλο! 

Στο χώρο θα υπάρχουν και προϊόντα του P.A.W.S. προς πώληση, όλα τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τη φροντίδα των ζώων που βρίσκονται υπό την προστασία του P.A.W.S.

**Κουταβάκια και ενήλικοι σκύλοι για υιοθεσία**

**Γατάκια για υιοθεσία**

**Προϊόντα προς πώληση**

**Εγγραφές μελών και υποστηρικτών**

Το P.A.W.S. θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Arabica Coffee House για την υποστήριξή του!

 

6 December 2014 - 10:00-17:00

P.A.W.S. in cooperation with the “Arabica Coffee House, Nicosia” (Pericleous 62, Strovolos) organizes an adoption day.

Join us for a coffee and meet our animals and adopt your forever friend! There will also be P.A.W.S. products for sale, from which all profits go towards the care of the animals that are under the protection of P.A.W.S.

**Puppies and adult dogs for adoption**

**Kittens and cats for adoption**

**Products for sale**

**Members subscriptions**

P.A.W.S. would like to thank Arabica Coffee House for its support!

Dog-in-rain

Διανύουμε μέρες με τσουχτερό κρύο, βροχές και χιόνια, φαινόμενα τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των αδέσποτων σκύλων και γάτων στη χώρα μας.

Ακολουθούν μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές, για να βοηθήσουμε τα αδέσποτα κατά τους χειμερινούς μήνες με λίγα και φθηνά υλικά.

Read more...

Photo by Matthew BordignonΤην επιβολή εξώδικων ρυθμίσεων προνοεί ο περί Σκύλων Τροποποιητικός Νόμος, που επικύρωσε χθες, Δευτέρα, το Υπουργικό Συμβούλιο, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της έλλειψης ποινών σε σχέση με την επιβολή του νόμου και να διευθετηθούν ζητήματα όπως η εγγραφή και σήμανση των σκύλων αλλά και η σωστή ευημερία των ζώων.

Read more...

535923 683353588449485 464198258079611037 n
Λεμεσός:
Σάλος έχει ξεσπάσει από το πρωί με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν σε νέο περιστατικό θανάτου αδέσποτου σκύλου.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην κοινότητα της Παλώδιας, όταν αδέσποτο σκυλί πιάστηκε το περασμένο Σάββατο σε παγίδα που τοποθέτησαν οι Κοινοτικές Αρχές και εντοπίστηκε νεκρό την επόμενη μέρα, Κυριακή.

Read more...

10439026 330272260466927 5183494805168802900 nΟ φιλοζωικός σύνδεσμος P.A.W.S. συμμετέχει 

4 Οκτωμβρίου 10:00–18:00

Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας

Είσοδος ελεύθερη

 

♦ Σκυλάκια για υιοθεσία

♦ Dog competitions and Ηot dog show

♦ Κουκλοθέατρο

♦ AcroYoga

♦ Τοξοβολία

♦ Παιδικές δραστηριότητες

♦ Φαγητό & Ποτό

 

Διοργάνωση: Λευκωσιάζω

10653738 10152752271539680 5326709417509806244 n«Shimmy for a cause» for P.A.W.S.

11 Οκτωβρίου 2014

Ammos Kitchen Bar

Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για το belly dance, αν νομίζετε ότι το belly dance είναι απλώς… χορός της κοιλιάς, καιρός να το ξανασκεφτείτε! Δεκαεπτά χορεύτριες από όλη την Κύπρο, με πολύχρονη εμπειρία, ενώνουν τις ικανότητες τους για ένα και μόνο βράδυ σε μια εκδήλωση που θα αποτελέσει έμπνευση για τους λάτρεις του χορού και όχι μόνο. Την επιμέλεια του προγραμματος και συνδιοργάνωση στο φαντασμαγορικό αυτό event έχουν οι Άννα Μοσφίλη και Μαρία Νικολάου, με το επιτυχημένο «Άρωμα Ανατολής» στο ενεργητικό τους.

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 21:30 στο Ammos Kitchen Bar στη Λάρνακα το Belly Dance Spectacular θα παρουσιάσει ένα belly dance show που θα εξελιχθεί σε ένα πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παρουσιάζει η Έβελυν Καζαντζόγλου! Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στο μη κερδοσκοπικό φιλοζωικό σύνδεσμο P.A.W.S.-Protecting Animals Without Shelter.

Χορηγός επικοινωνίας: deejay 93.5

Μεγάλοι Χορηγοί: New Baby City, House of Pet

Χορηγός: Taste of the Wild

Τιμή εισιτηρίου: 5€

Κρατήσεις: 24 82 88 44

horses

Πολλοί φίλοι ανησυχούν για τα άλογα που χρησιμοποιούνται για να σέρνουν άμαξες σε παραλιακές, τουριστικές περιοχές σε Λάρνακα και Λεμεσό.

Σας παραθέτουμε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα στοιχεία που μας έδωσαν οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες μετά από αρκετά παράπονα που δεχτήκαμε και αλλεπάλληλες καταγγελίες που τους μεταφέραμε κατά τους τελευταίους μήνες. Η Φωνή για τα Ζώα της Κύπρου κυριολεκτικά βομβαρδίζεται με email και τηλεφωνήματα για τα άλογα που χρησιμοποιούνται στις Φοινικούδες της Λάρνακας.

Read more...